The olympics

Gud, vad jag älskar OS, med alla fantastiska prestationer!
Tänk att jag inte hade något intresse alls för någon typ av sport förut. Men sen kom OS 2000 och då gjorde jag en helomvändnig! Jag såg nästintill all sport på teve, höll koll på konkurrenterna i världscupen och räknade tider. Det gör jag idag också. Tänk vad många idrottsprestationer jag har missat!
Detta OS har ju gått så bra för oss också, om man bortser från damernas skidskytte, herrarnas lagsprint och den individuella sprinten för herrar.
Just nu ligger vi 8 i OS - tabellen och det är ju bra. Men det här är nog en av de sämsta OS för Norge. Det kan han gott ha, den jävla Northug! Hans kapacitet som skidåkare glömmer man ju bort när han är sådär arrogant och kaxig och...avskyvärd. T o m hans tränare har sagt att han är arrogant. Varför säger inte nån till honom!? Och att han skulle vara skidkung på OS... Hellner är utan tvekan OS:ets skidkung.

Synd bara att OS är slut på söndag. Men det kommer flera OS...Om 4 år.
Och Hellner, Charlotte Kalla, Anna Haag, Emil Jönsson, Hanna Falk, Helena Jonsson är fortfarande unga. Det bådar gott...

Under tiden längtar jag till OS i London 2012.

DH, GA, BTP och CM

Äntligen kommer mina älsklingsserier igång! Boston Tea Party drar igång den 1 mars, och dagen efter är det dags för Desperate Housewives. Den 3 är det dags för Greys Anatomy och dagen efter för Criminal Minds. Extra kul med Desperate Housewives, eftersom min teori om vilka som dör stämde perfekt!!

Men Criminal Minds får stå tillbaka för Glee. Aldrig i livet att jag missar ett Glee avsnitt!

I lördags när vi bowlade så kom jag upp till min forna träningsnivå, typ 130-150 per serie. Idaho också. Det är så kul att spela bowling med en som är på samma nivå som mig, vi är liksom jämna.

Världens undergång

Jag är helt insnöad på programmet Värdens undergång som går vid tio på måndagskvällar i SVT1. Det är så intressant! Jag har alltid tyckt att andra världskriget och Förintelsen är väldigt intressant. När man tittar på dokumentärem så inser man att man vet ju egentligen ingenting! Hoppas eleverna får se programserien i skolan. Det som gör det intressant med just den här serien, är att man har hittat filmmaterial från kriget, alltså tyskarnas egna filmer.

Det är helt jävla sjukt!

RSS 2.0