Videomaraton

Igår så hittade jag en del videoband hemma. Eftersom det bara är jag som har en VHS i familjen, så tog jag med dom hem. Idag så tittade jag på dom. Ett var märkt "Akilles" som lät intressant. Jag tittade på videon, och det var delvis filmat på när Akilles tävlade, när han löshoppade och hans avelsprov. Han var så fin och så snäll!

Sedan tittade jag på min julkabaré med klassen. Jag var väl typ 12 då, tror jag. Det var kul att se alla igen - och att vi var så små!
Några var definitivt lite teaterapor!

Sen hade jag plockat med mig "Kuta och kör". När jag var mindre så älskade jag den filmen! Har inte hunnit titta på den än, men tids nog.
----------------------
Jag var så förbannad igår för att Robinson sändes vid 8 istället för Made In Sweden och Glee! Glee är min absoluta höjdpunkt på veckan! Lyckligtvis kunde man se det via nätet, så jag såg 2 avsnitt. Den serien är så mysig!

Jag kan inte låta bli, så här är min topp 5 lista av Glee-framträdanden:














Jag hittade inte Gleeframträdandet, så det blir en liten liveversion istället


(Varför kunde inte han var där när JAG var i Bryant Park?!)

Jag glömmer aldrig känslan när jag såg dessa nummer. Dom har med så bra låtar!

Säga vad man vill men jag är en jävel på att hacka daim!

Idag jobbade Idaho så vi gick och bowlade, som vi alltid gör.
Sedan, när vi bowlade så gick det rätt bra. Jag fick två kvar rätt ofta på samma ställe - och jag slog ner dom på exakt samma sätt. Dom stod en bit ifrån varann (som ett mål + några cm till mellan käglorna). Och först slog klotet ner den vänstra käglan, sen hoppade klotet lite åt sidan och slog ner det på högra sidan. Jag fick säkert ca 5 såna.

Sen vi kom hem vid 5 så har jag hunnit duschat, lagt en sista touch på boken och skickat iväg den och gjort en daimglasstårta. Jag är en riktig fena på att hacka daim! Så nu sitter jag i fåtöljen för lite film. Sommaren med Göran väntar. Det ska bli skönt, man blir ganska slut i huvudet efter man varit på Strike, med ljudnivån och alla ljus och så.

H-O-C-K-E-Y

Ja, då har man varit på en hockeymatch i Hallsta för första gången. Hallsta vann såklart. I överlägsen stil med 7-0. Men det andra laget var dumma. Istället för att spela på riktigt, så tävlade dom internt om vem som kunde tackla mest. De tacklade liksom när de andra inte ens hade pucken. Det är inte så sportmanship. Men det var ganska kul. Det blir säkert roligare och jämnare i seriefinalen.

Hiss

Jag vill verkligen hissa en sak, som är otroligt gott!
Jag vill hissa färskpotatis på vintern! Det är jättekul att se personer bli så förvånade ut när man vill äta färskpotatis, fast det inte är säsong.

Jag upptäckte frysta färskpotatisar när vi hade det på julbordet, och det var jättegott! Smakade inte alls annorlunda mot de "vanliga" färskpotatisarna. Och, jag om någon, borde väl känna skillnad... (Okej, skillnaden var marginell, men dom är fortfarande lika goda. Så nu kan jag få mina favvo-potatisar året runt.

Finns på Ica MAXI.
Har kollat både Coop Extra och Ica på stan, men ingen lycka där. På MAXI har dom verkligen allt. Gud vad jag tycker om den affären!

Man lär så länge man lever

Åh! Har precis tittat på Allt för min syster. Den var jätte, jättebra! Man blev indragen i filmen direkt. Alltså... att inte den gick på bio här i Västerås. Det är nog den bästa film, baserad efter en bok, som jag har sett.

Men... typ 1 h o 20 m in i filen så började filmen hacka.Sen gick den i nån minut, sen hackade den igen. Och igen. Och igen. Jag trodde det var fel på skivan, men igår kväll började John Q hacka lite in i filmen när vi skulle titta på den. Då kastade jag skivan för jag trodde att det var fel på skivan. Men när jag la ihop 1 och 1 så kom jag fram till att det var fel på DVD:n. För några månader sen, så krånglade DVDen ganska mkt så då sa jag att jag skulle köpa en ny. Men sen slutade den krångla så köpet blev inte av. Sen tänkte jag efter i hur många år jag har haft den. Jag trodde att jag köpte den när jag flyttade till egen lägenhet 2005, men jag hade den ju redan när jag hade en 14 tumstv. Och det var längesen! Kanske 10 år sedan. Så nu blir det en ny DVD.

För några timmar sen så gjorde jag en riktig blunder. När jag var på ansiktsscanner i april, så fick jag 3 olika produkter för hyn som jag skulle ta dag och kväll. Det var mina första krämer jag använt, så jag trodde inte jag skulle orka, det var ju så smidigt att bara gå upp och inte bry sig, men jag har faktiskt använt dom varje dag sen dess, förutom några enstaka gånger.

Jag har märkt att min ena rengöring är väldigt, väldigt seg på att få ut nåt ur den, så jag har lagt hela min kroppstyngd på pumpen. Sen så frågade jag Johanna och hon sa att man måste vrida på korken för att låsa upp! Det har jag ALDRIG vetat om! Sen visade Johanna mig hur man låste/låste upp och att det var märkta med pilar. Jag har alltid noterat att det var pilar, men jag trodde att det bara...var där, som nån sorts utsmyckning.

Ja, jag säger då det...

Tough love

Ligger och tittar på det där nya programmet Tough Love på trean. Jag trodde att det skulle bli patetiskt och ganska roligt. Men det var ju mycket roligare! Sånt där funkar typ bara i USA... Alla där tar såååå allvarligt på det här med dejting. Är inte tanken att det ska vara kul att dejta? Trodde jag i alla fall...

Programmet är i allafall värt att se. Inte för att det är bra, utan att få ett gott skratt! (eller flera)

Picture in picture

En sak som är bra med vintern är att Vinterstudion börjar då. Men en sak jag inte gillar är när det går två intressanta vintersporter samtidigt i både SVT1 och SVT2. Som tur är har vi en bra tv där man kan infoga två kanaler i samma bild. Perfekt! Då kan jag titta på båda på samma gång.


Så nära men ändå så långt borta...

Gud vad jag hatar vintern!
I fredags klockan tre hade jag en tid hos HudBalans. Det är trappor upp till ingången, så jag får gå in på baksidan. Men... när jag kom fram till dörren på baksidan hade PEAB ställt nåt stenblock precis bredvid dörren, och det hade blivit en ishög där man skulle öppna dörren, så dörren gick inte att öppna. Så snopet fick vi gå hem igen, men jag har tiden imorgon istället.
Snacka om så nära men ändå så långt borta!

Jag spyr!

Jag spyr på min dator! Eller min och min, min lånedator. Den är så seg. Till och med min jättesega stationära dator kan man spela bättre på än lånedatorn. Men men... hoppas jag snart får tillbaka en ny dator.

Åh, ikväll börjar Glee igen! Jag är helt fast. Den serien är så bra! Den har gått bra i USA också så förhoppningsvis får Glee fler säsonger. Den som inte blir glad och känner sig sådär "mysig", den personen måste vara av stål.
En sån mysig serie har jag verkligen saknat. High School Musical försökte sig ju på temat musik-dans-drama-komedi. Det funkade tydligen i USA, men inte alls för mig. Så Glee var verkligen jättevälkommet!

Sjusovare...

Under denna nyårshelg har jag verkligen sovit ut. I onsdags blev jag väckt 11.05, i torsdags och fredags sov jag till 10.10 och ,slutligen, idag sov jag till 11.15. Men när man har sovit så länge vill man bara sova mer, och har man sovit dåligt vill man sova mer. Snacka om ond? (glad) cirkel! Det kan aldrig bli bra.

Att Söderling äntligen slog Federer! Tyvärr såg jag inte matchen, men... bra jobbat! Synd att resultaten inte räknas in i ATP. Nu måste jag gå och titta på finalmatchen Söderling-Nadal.

RSS 2.0