Lovord

Har nyss varit och sett MJ:s This is it. Fan vilken jävla artist! Vilken ikon! Gud vad coolt det skulle vara att se hans konsert i London.

Han är den bästa artist som någonsin har funnits! Vilken glöd och vilken passion! Nu är det upp till oss alla och berätta för den andra generationen om vilken ikon och vilken jävla grym artist han är! Han kommer aldrig glömmas bort. Hans musik kommer leva för evigt.

Finally!

Äntligen är ordningen återställd! Idag har vi fått hem våran Engla! Och med tofsrekord! Hon har totalt nio tofsar. Fyra i öronen, och fem i pannan. Så nu kan vi gå på skogspromenader och hoppa agility igen! Och valparna var så söta! Jag vill ta hem allihop. Den bruna tiken (den tjockaste av dom alla) var så livlig och så alert hela tiden, ville knappt sitta still. Andra bud var det när vi var där, och valparna gick två steg, den så låg dom bara och sov!
Och den svarta hanen somnade i mitt knä. Åh, ge mig!

Ica Jerry

Jag bara älskar Ica reklamerna! Dom är skitroliga ju! Jag ler jämt när jag ser den. Fast 1:an och 3:an är bäst. (När Jerry presenteras och när Ulf äter upp lagret).

Lätt den bästa reklamen i år. Eller nej, kanske överhuvudtaget. ( I gott sällskap av Iprenreklamen med dansband, "Fredagsmysreklamen", när Snygg-Lars stod modell med massa varor, t e x ketchupflaskor, och för premieobligationer. Den när en tant vinner en låda i Bingolotto och inte är helt nöjd...)

Om vi jämför reklamerna här med reklamerna i USA så är alla i Sverige jättebra. I USA så säger man typ: Köp den här. Den är jättebra för dig. Sedan säger man namnet på produkten och då är reklamen slut.

Idag när jag tog min post så hade jag fått ett vitt, stort kuvert. Ett sånt som man får presenter i. Jag misstänkte genast att det var något kul. Sedan på avsändarsidan så stod det "Tv4 - inte bara en tv-kanal" eller något, med deras Tv4logga. Då började jag undra vad det var, och jag kunde inte komma på det heller. Jag kände på paketet och det kändes typ som en tvbox. Då mindes jag att jag tävlade förut om en dvdbox med Desperate Housewives säsong 5, och om det kanske skulle kunna vara den. När jag öppnade det, så drog jag upp Andreas Carlssons bok.

Sedan låg det ett papper med där det stod ungefär: Grattis, du har vunnit Andreas Carlssons bok från Nyhetsmorgon."

Så det är bara att tacka och ta emot!


Onsdag

Idag har jag suttit och planerat Newark - etappen av USA- resan. Har kollat upp lite hotell nära flygplatsen. Först tänkte jag bo på Hilton Newark, men när jag kollade på Google Earth så låg det ett Marriott - hotell närmare. Så nu blir det nog Marriott. Det var bra, för dom hotellen är ganska lika Hilton. Samma standard och samma pris (nästan, kanske ett litet snäpp bättre än Hilton)

Här är Sverige är det mycket mer status om man bor på Hilton. Jag trodde att det skulle vara dyrt att bo på Hilton i USA (för att inte tala om i NY), men det var det inte. T e x ett rum för fyra på Hilton Garden Inn i NY, på 26:e gatan, kostar ca 1400! För Hilton liksom...

Gud, jag måste se This is it på bio. Filmen går ju bara i två veckor, så man får skynda sig. Nästa lördag ska jag nog gå.

Idag läste jag i Aftonbladet att fansen var upprörda för att de hade hyrt in skådisar som spelade Michael, plus att filmen inte visade hur dåligt han mådde, och skulle därför bojkotta filmen.
Men jag, som var på väg att köpa flygbiljetter till London, för att se hans show, jag bryr mig inte om det! Jag vill se hur konserten skulle se ut. Sedan om det är skådisar ibland, so what? Då kan man titta på Youtube-klipp på honom istället.

Sedan så ska ju filmen som jag fattar det, fokusera på konserten, inte hur dåligt han mådde. Det är bra att vi fans får en chans att se hur konserten skulle se ut.


Shopoholic 2010!

Jag ska slå på stort i april 2010. Jag ska shoppa sönder mig! Jag ska bräcka alla som är shopoholics! Istället för Beach 2010 så ska det bli Shopoholic 2010!

Jag har längtat efter en affär - Windsor - ända sedan jag köpte en balklänning och en studentklänning i USA, typ för 200 kr (tillsammans)! I Norwalk, där vi var, så slog butiken igen ganska direkt efter att vi hade varit där.

Så förra & förrförra året så letade jag om det fanns nån sån butik i NY, men jag hittade ingen. Men nu... Förra året fick jag nys om ett bra "mall" i New Jersey (av en chaufför). Så nu gick jag in på hemsidan och kollade på butikerna som fanns där. Där stod det - Windsor! Det fanns massa bra outlets, tex Payless outlet, aldo outlets, forever21 outlets, charlotte russe outlets, banana republic factory store outlets, calvin klein mm.

Gud, nu måste man ju omprioritera. Det räcker ju inte att vara i Jersey Gardens i en dag. Man hinner inte ens hälften på en dag!

Om man åker till USA så missa inte Jersey Gardens!! www.jerseygardens.com

Plus att jag har hört att dollarn nog kommer gå ner mer, eftersom USA är i så dåligt skick. Jag trodde dollarn skulle fortsätta uppåt, men nu dalar den igen. I fredags stod den i 6,78. Det var ju guld när dollarn stod i 5,90! Den får gärna krypa ner däromkring igen...

Lördagsnöje

Igår så hade Dansbandskampen premiär! Jag har sett fram mot det, och jag var ganska taggad. Det är så kul att se på, lite småtöntigt sådär... Men då får man själv vara lite småtöntig och det är kul.
Det bästa bandet gick vidare. Det var bra, men jag saknar CC & Lee från förra året. Men ett av mina favoritband som åkte ut förra året kommer tillbaka och tävlar i år. Men tyvärr inte CC & Lee...

Igår efter Dansbandskampen så skulle vi koppla in mitt Wii och köra lite mariokart. Men det ville sig inte. Ljudet kom, men ingen bild. Så då kopplade vi in det i mitt rum. Det är så tråkigt att spela mariokart i mitt rum och min 20-tummare. Tjockteve dessutom! Men jag slaktade Linnea ändå (fast hon fick förstärkning av hennes kompis)

Nytt!

Jaha, då har man ett nytt vardagsrum! Ett turkost vardagsrum!
Det blev jättefint. Det som återstår nu är bara att hitta lite lampor i fönstret och lite kuddar.
Sedan när det blir vår/sommar byter jag till lila.

Igår eftermiddag skrev jag ett bestämt mejl till JMs kundservice om mina dörröppnare. Dom har inte fungerat sedan i mars, och jag behöver ju att dom funkar. Jag har bönat och bett att dom ska fixa det, men jag får inga svar. Eller jo, typ två svar.

Jag luskade fram att JM skulle fixa dörröppnarna, så jag mejlade till dom och frågade b l a vem som var ansvarig och vem jag skulle vända mig till.

Sen imorse ringde företaget som skulle ordna det upp, och sa att de skulle komma någon gång i dag. Äntligen!

Pimpa vardagsrummet!

Idag har jag och mamma varit på Erikslund.  Eftersom jag inte har några mattor i hela lägenheten(förutom typ dörrmatta), så ville jag ha en rund matta i turkos i vardagsrummet under bordet. Så mamma kom och hämtade mig efter jobbet så åt vi därute och gick och tittade på mattor. Som en liten bonus fick vi mer saker.

Först var vi på Nisses. Vi hittade inget turkost där, men en jättesnygg lila matta. Vi gick runt i butiken för att se om vi kunde hitta nya gardiner.Så det slutade med att vi köpte 2 pack lila gardiner och fyra lila tofsar, typ som man har på kuddarna och så. Sen hittade vi tre st lila värmeljusstakar, så jag köpte dom med. Mattan var beställningsvara, så vi gick och tittade hos Mattbolaget innan jag bestämde mig för mattan.

Väl där hittade jag en rund turkos matta - i rya tror jag. Jag hade beslutsångest, så jag bestämde mig att jag skulle köpa två uppsättningar gardiner och mattor, för att kunna byta.
Jag tänkte att det var dom två mattorna jag fastnade för, så varför inte ta båda? Det blir nog en skön färgklick till vardagsrummet.

Så imorrn ska vi ut till Erikslund igen, och beställa mattan hos Nisses. Samt titta på turkosa gardiner.

Så man kan säga att jag har köpt två "nya" vardagsrum. En uppsättning på vintern, och en uppsättning på sommaren.

Mariokart äger!

Nintendo Wii Mariokart är så kul!
Idag spelade jag i drygt en timme, och igår spelade jag också. Man känner hur det så smått börjar värka i armarna.

Men vid banorna utan skyddsräcken så åker jag alltid ner i avgrunden. Sen när man har kommit upp så får man ett skal på sig, och sen åker någon gubbe på mig och puttar ut mig igen! Dom ska alltid sabba för en!

Idag fick jag det sista, och tredje, spelet (Wii Sport Resort). Jag beställde Wii plus tre spel samtidigt, men det kom i trem fyra olika paket. Så nu är jag stamkund på posten på Ica!

Nu kommer det tråkiga. När man ska betala allt...

Mina drömmar bara besannas...

Som jag förutspådde kommer Whitney Houston till Stockholm. Den 8 juni 2010 ger hon en konsert i Globen. Ni kan ju tänka er att man ringde! Biljetterna släpptes kl 09.00 den 16:e oktober, och jag ringde 10.49 den 16:e oktober. Så nu har jag biljetter! Hoppas det blir en show som heter duga, och att hon kör mycket gamla låtar. Jag blir sur om hon inte kör One moment in time, how will i know, the greatest love of all, i wanna dance with somebody, queen of the night och alla gamla godingar!

Undra vilken artist jag ska önska till Sverige nästa gång...

Först önskade jag Kelly Clarkson och sen kom hon. Efter Kelly Clarksom så önskade jag att Brittan skulle komma och det gjorde hon. Sen önskade jag Whitney Houston - och hon kommer!

Fan att jag inte önskade att Michael Jackson skulle komma för några år sedan! Jag var nästan gråtfärdig när Idol hade Michael tema. Det är så tragiskt att vi har förlorat en riktig talangfull ikon!

Oj, vad man har halkat efter!

Det var ett tag sen, men nu är jag här igen! Min gode vän Iceball har börjat blogga, och då saknade jag min blogg lite.
Det har hänt massa saker under den här tiden.

Den 3:e november ska jag träffa min mentor på bokförlaget. Jag antar att vi bla kommer prata om min ev framtid som författare, samt hur jag ska göra med boken. Så det ska bli väldigt intressant!

Jag har debuterat på catwalken. Det var inte alls planerat, utan jag hoppade in bara för att en modell hade hoppat av. Jag trodde inte jag skulle tycka om det eftersom jag inte vill vara så mycket i centrum, men det var faktiskt kul! Så nu ska jag vara med i en reklamkampanj som Funkisbyrån ska skicka ut till alla reklambyråer i Sverige. Det ska bli en stor affisch med de flesta modellerna, däribland mig! Alla får ett exemplar av affischen sen. Så känner ni någon reklambyrå som vill ha en modell, tänk på mig!

Här är en video från modevisningen. Modevisningen var i tre dagar så jag är tyvärr inte med (jag var med i en dag då modellen hoppade av), men jag är med på Funkisbyråns hemsida.



I fredags så fick jag spelet Mariokart med två rattar till mitt Wii. Fy fasen vad kul det är! Jag trodde rattarna skulle vara stora och klumpiga, men de var små och väldigt behändiga. Boxning, tennis och bowling är också kul. Plus också att det är bra träning (där man inte ens tänker på att man tränar!)

Nu inväntar jag Wii Sport Resort.

RSS 2.0