Haha!

Som den sportfåne jag är så har jag kollat på tv i princip hela dagen förutom på jobbet.
Det går bra för tiokamparna, som jag inte ens visste att vi hade. Kanske, kanske topp tio när alla grenar är slut.
I alla fall, jag såg nyss på tiokamparnas höjdhopp när det var en australiensare som hette Brent Newdick!!
Undra om det är kul att ha det efternamnet!?

Aldrig mer ullevi!

Jag blev ganska besviken på Madonna. Det var inte alls så bra. Kanske en 2,5 -3:a på en 5 gradig skala. Det var inte alls så mycket gamla låtar, och dom som var gamla hade hon poppat upp i värsta technotakt. Så man kände knappt igen dom. Ett tag var det som om man såg en Eurovision-final. Hon hade något konstigt rumänskt för sig. Mycket öststatskänsla var det ett tag. Vi satt inte så bra. Vi såg Madonna på scen tack vare att hon hade sin dominatrix - outfit på sig med bara ben och bara armar. Så man såg bara ben, i princip. Tack och lov hade hon två storbildsskärmar!
Stämningen var aldrig riktigt på topp heller. Like a prayer var mäktig, men de andra låtarna blev inga riktiga fullträffar. Jag blev nästan förbannad för att hon inte körde Hung Up. Främst för att den låten  skulle kunnat lyft upp stämningen. Då skulle det nog bli drag, med ABBA-riffen och allt.

Nej, jag tror ingenting kan slå Beyonce. Hon har helt enkelt haft den bästa konserten två år i rad!

Organisationen för rullstolar var helt jävla värdelös! Vi hade inga speciella platser utan hade en läktare där vi kunde välja var vi ville stå. Läktarna var inte så breda så när någon rullstol skulle förbi fick alla i ledet flytta på oss. Och det är inte helt lätt på en sådan liten yta. Plus att massa rullstolar fick stå i gången ner till "nederdelen" av läktaren. Alltså, om någon skulle förbi fick alla som satt där flytta på sig!

De skulle kunna lära sig lite av Globen. Eller o2 arena.

Så inget mer Ullevi för mig. Kanske om typ Whitney Houston kom dit eller någon sådan stor artist. Men förhoppningsvis kommer hon till Globen nu när hon har gjort comeback :P

GBG

Imorrn bär det av till GBG för att se Madonna! Det blir nog en jävla show! Jag hoppas på det i alla fall.
Vi ska sova två nätter på Scandic Crown (som har dom bästa hotellsängarna). Och sen blir det ju lite shopping, förhoppningsvis.

USA älskare!

För några dagar sedan när jag gick ner till stan så såg jag att, vid cykelpumpen vid Coop extra, har dom satt upp en räknare som räknar hur många som cyklar där. Och när jag körde förbi plussades på en, så det funkade!

Nu så har jag dumpat planerna på att åka bort i september - oktober och åker till USA i april 2010 istället. Då ska jag åka till NYC och Norwalk. Det ska bli kul! Då är morbror där och alla mina kusiner. Dollarn är ju så låg och fortsätter nog nedåt plus att hotellena är jättebilliga. Ett handikappanpassat rum för 4 med frukost för alla på Hilton på Manhattan kostar 1404 kr/natt! För att inte tala om Norwalk. Där kostar samma rum ca 700! Även om dollarn går upp så är nog det här det lägsta den är på flera år. Så då är det bäst att passa på!

Så nu är planen USA för hela slanten!
Våra visum gäller ju i 1 eller 2 år så vi behöver inte ansöka om visum igen!

Jag och mamma räknade efter och det är sjätte eller sjunde gången jag åker till USA :P

RSS 2.0