HudBalans

Jag kom nyss hem från att ha gjort en hudbehandling hos HudBalans. Idag så var det en specialist på Nimue - produkterna där, så man fick bla scanna huden och se vad huden behövde. Sedan fick man bra produkter för sin hud och sen fick man ta produkter för priset för behandlingen. Plus att man fick 20 % på Nimue om man köpte fler produkter! Jättebra. Så både mamma och jag gick. Mamma köpte hela serien - hon har typ aldrig tagit hand om sin hud med krämer eller nåt sånt.

Behandlingen var inte alls som alla säger, att det är jätteskönt och avslappnande. Visst var det väl skönt ibland - men inte SÅ skönt! Sedan tog Birgitta på mig en grön, lerig mask. Den luktade verkligen fabrik. Typ lager - aktigt. Sen fick jag veta att det var Tea Tree! Så det var inte så rätt!

Nu ska jag ta tag i min hud. Jag fick tre produkter. Och jag som hatar allt vad krämer heter! Men jag ska verkligen försöka! :P

Herregud

Nu har det hänt! Jag har blivit superblödig.

Inte nog med att jag gråter typ så fort Tina Turner kommer på tal, halsen stockade sig under Greys Anatomy i går kväll. På 2 ställen!
Båda gångerna var det till mannen som skulle få ett ansikte. Och jag vet inte alls varför men jag identifierade mig kanske med honom...

Jeez...


Proud Mary

Jag tror att filmen om Tina Turner har påverkat mig mer än vad jag tror. Jag har tänkt på filmen sen i fredags.

Och jag har hittat en ny favoritlåt av henne I Dont Wanna Fight. Men tyvärr så kan jag inte lyssna på den får då börjar jag stortjuta.
Jag vet inte varför, men jag börjar alltid böla när låten kommer på tal. Så nu kan jag inte lyssna på låten utan att börja gråta. Typiskt att den låten skulle vara så bra!
Jag får väl gråta ikapp till musiken...

Äntligen har jag hittat klippet från Grammy Awards 08. Där Beyonce & Tina Turner sjunger Proud Mary. Jag hittade bara ett klipp på Youtube och det är inte så bra kvalité, men det får väl duga. Man ser ju i allafall. Det är riv i tanten!

http://www.youtube.com/watch?v=TSZjmBKHw_I

Ta en titt på när Beyonce sjunger Proud Mary själv, en "tribute". Tina Turner sitter i publiken.


Äntligen!

Jag har precis beställt en ny bärbar dator! Just den här har jag velat ha sedan den kom ut, men eftersom den inte har S-video har jag tvekat. Jag vill koppla upp den till teven och se film från datan. Eftersom jag är ganska oteknisk så har jag inte trott att det har gått eftersom datorn bara har ett VGA - uttag. Men jag skickade iväg ett mejl till Kjell & Co och frågade. Imorde fick jag tillbaka att man kunde köpa VGA - omvandlare till och att det fanns tre alternativ. Så nu har jag beställt min dator! Ganska dyr var den, men billigare än i affärerna. Då får jag allefall en dator jag vill ha och som jag (säkerligen) blir nöjd med.

Är den inte fin?
  

Åh, den är så snygg!

Tina!

Åh! Har nyss tittat på Tina whats love gotta do with it. Gud vad bra den var! Att hon orkade! Och Ike - vilken idiot!
Det är beundransvärt av henne att orka kämpa så länge med allt.

Jag läste på Aftonbladet och Expressens recensioner av henne. Aftonbladet gav henne 4 plus och Expressen bara två. Och Expressen kallade hennes show vulgär! Jag är mer inne på 4 plus som Aftonbladet. Men kom igen! 2 getingar förtjänade hon inte! Inte var showen vulgär heller.

Om man bara kunde spola tillbaka tiden till 80 talet och se en konsert med henne då. Och om man kunde spola tillbaka tiden och kunde se Queen, Abba, Michael Jackson och Roxettes storhetstider. Det skulle jag vilja!

Svåra val...

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken resa jag ska göra nästa år. Eftersom jag inte kommer med familjen till Thailand så har mamma lovat att jag ska få göra min drömresa.

Jag har 3 alternativ.
ALT 1:
Åka båt till Kiel
Vidare till Amsterdam
Åka båt till Newcastle
Bila runt i Storbritannien

Alltså, det är ju förbannat att DSDF seaways inte trafikerar linjen Göteborg - Newcastle längre. Det skulle göra allt mycket lättare!

ALT 2:
Åka båt till Kiel
Kiel till Berlin
Berlin till Prag
Prag till Milano
(Eventuellt stanna i Paris några dagar på hemvägen)

ALT 3:
Båt till Kiel
Kiel till Amsterdam
Amsterdam till Paris
Vidare från Paris till Barcelona
(Eventuellt till Rom)

Men eftersom jag har varit i Amsterdam, Paris, Barcelona och Rom, så känns det lite roligare att ta vägen med Prag och Berlin. Paris vill jag gärna till igen och Milano måste jag till igen! Så om jag måste välja mellan ALT 2 och ALT 3 så blir det nog ALT 2. Sedan återstår ju ALT 1 och ALT 3. Det är det som är det svåra...
Men den resan som det inte blir till nästa år, den ska jag i allafall göra näst nästa år. Vad blir det? 2011... Hjälp! 


Still going strong

Tina Turner i söndags var jättebra. Och rolig! Hon var dock inte så bussig mot männen i publiken... men hon var det med sin vanliga charm.
Kändes som en surrealistisk känla att se henne. Hon är liksom en ikon, och man har ju hört vad hon har genomgått. Det kändes typ som " den Stora artisten i lilla Globen"

En liten bit i konserten fick jag en väldig känsla av att jag ville gråta. Jag vet inte alls varför. Några minuter senare så kände jag samma sak igen. Väldigt knepigt...

På fredag så har jag bestämt att jag ska se Whats love gotta do with it?. Jag har skyhöga förväntningar, eftersom alla har sagt att filmen är så bra. Jag har längtat efter att se filmen i flera år. Jag har sökt igenom hela internet efter filmen utan resultat. Men sedan för några månader sedan rensade Jeanette´s familj hemma hos sig och vilken film hittar dom om inte Whats love got to do with it?? Det var en VHS, och dom har ingen video så jag fick den!!! Så på fredag smäller det och längtan har varit väääldigt stor!

Flingan är hemma!!!

Åh, vad skönt att ha Engla här hemma igen! Nu är ordningen återställd. Det vet man när hon sover vid fotänden av min säng. Eller när hon kommer in på morgonen och hoppar upp i min säng och lägger sig och slumrar till. Eller när hon ligger i mitt knä i fåtöljen och vilar med nosen mitt emellan mina knän. Hon tycker nog också det är ganska mysigt...


Checkpoint

Imorron får vi hämta hem Flingan!
Vi ringde idag och då var hon ganska trött på valpen, så Madeleine tyckte att det var dags. En trevlig överraskning eftersom jag hade väntat mig att hon skulle vara kvar i minst en vecka. Så imorron åker vi dit och får titta på Checkpoint, valpen. Och alla andra valpar hon har hemma!

Nu, äntligen har jag hittat en mer värdig arvinge till T G I Fridays Mozzarellasticks! Jag har provat McDonalds, Burger King och Max. McDonalds var för starka. Max och King var väl goda men det fattas någonting. Då klev man in på Saffets och vad hittar man!? Dom godaste Mozarellasticksen av samma kaliber som Fridays! Ja, Fridays är ju godare, men Saffets kommer inte så långt efter.
Nu när man får sug efter Fridays mozzarellasticks kan man bara gå ner till Saffets. Blir definitivt billigare, med tanke på att resan dit med tåg kostar ca 90 kr och deras stick 79-99 kr...

Jag var för övrigt helt kass på Så ska det låta ikväll. Besvikelse!

Astrologi

Yes - jag fick nyss reda på att Kate Winslet är samma stjärntecken som mig!

Jag får alltid Nicky Hilton, Jade Jagger eller någon såndär tråkig i mitt horoskop, men nu har jag alltså Kate Winslet. Bra eftersom hon är vacker och min favoritskådis (och favvo-person)

Vilken debut!

I lördags så följde jag med Linnea ut till Sura för att fira påsk. Vi var inbjudna av Björns svägerska. Vi skulle bla måla påskägg. Innan maten så hade dom gjort en liten fyrkamp som innehöll dart, boule, golf och Geni-frågor. En person i laget skulle göra en gren var, så jag tog frågorna.

Det var 6 frågor man skulle svara på. Det blev oavgjort mellan mitt och Linneas lag. Då fick vi en utslagningsfråga som var ja och nej-fråga. Den som svarade rätt och snabbast vann. Linneas lag svarade innan mig och svarade nej. Jag kunde ju inte säga nej för då skulle hon ju vinna, så jag sa ja. Och det var rätt! Gissa om deras lag var förstörda...

Så med 2 poäng vann vårt lag!!
Vilken debut! Kom dit första gången och sopade hem priset!
Priset var förstå ett mellanstort påskägg fyllt med godis.



Plus att alla "barn" fick ett litet påskägg när vi kom.

En fråga var "Vilken figur har siffrororna 007 i sin titel? Då frågade jag om man fick extrapoäng om man kunde de som hade spelat James Bond, så jag skrev ner sex som hade spelat honom.

Efter tävlingen frågade Björns pappa vilken 007 film som var min favoritfilm. Då sa jag att jag inte hade sett en enda. Han höll ju på att få spader! (Förmodligen för att jag kunde skådisarna och inte hade sett en enda film!)

Ja, vilket genombrott!

Myskvällen gör storstilad comeback!

Varje torsdag när Iceball jobbar så har vi alltid myskvällar då. Vi köper hem Gränden, köper godis, gör popcorn, Iceball släpar in en madrass i mitt rum, och sen ligger vi i våra respektive sängar och har dessa tillbehör, dricka och tittar på en tv-serie, ALIAS (En väldigt underskattad serie). Men för några månader sedan så tittade vi slut på serien. Båda kände oss tomma och sa beklagande: Vad ska vi titta på nu då?. Serien har ju varit våra liv i flera månader...

Vi sa att vi skulle ta oss en torsdag och sörja att den har slutat (eftersom vi inte kom på vilken serie vi skulle se på). Vi provade och ha en myskväll till några filmer istället, men det blir inte samma känsla. En film slutar ju efter några timmar, medans en tv-serie har oftast 100 avsnitt och uppåt.

Sen skulle mitt golv bilas upp i badrummet så då fick jag flytta hem. Och det är inte samma sak att ha myskväll här hemma, eftersom vi jämt har fullt hus hemma(om vi inte har det är ju mamma och pappa hemma. Kanske t o m Linnea och Björn, och Linnea kommer alltid in och pratar sönder filmen fast vi sitter och koncentrerar oss på filmen och bara vill att hon ska gå. Hon är lite väl hrm...social :P)

Men nu, efter några månader sen ALIAS, så har jag kommit på att vi har massor att titta på. That 70s show, vänner, förhäxad, sex and the city,desperate housewives,NCIS. Sen i USA ska jag köpa One Tree Hill också, så då har vi dom boxarna att titta på också.

Och idag kom Förhäxad-boxen. En box med alla 8 säsonger! Så den ska vi sätta tänderna i direkt när jag får flytta hem igen.


Mitt Buzzspel kom också. Kolla in hur fet förhäxad boxen är! Allt detta för 898! Me like!

Valpisen!!!

Jag, Iceball, mamma och Linnea åkte för två veckor sedan och hälsade på Engla och lilla valpen. Åh, han var så söt. Men nu så vill han inte alls vara i sin lilla "hage" i köket, nu är han i rummet med dom andra vuxna hundarna:)

Jag menar, vem smälter inte när man får syn på en sån här??




Åh, vill ha, vill ha, vill ha!!!!

Hungry like the wolf

Idag så ringde vi för att höra hur det går för lilla mamman i Kolsva. Det går fortfarande jättebra och valpen har börjat ätit mycket bättre nu (4 ggr/dag). Engla tror att hennes valp är hennes privata leksak. När Madeleine har släppt ut Engla och valpen så hoppar, skuttar och leker hon så som hon gör med vuxna. Det brukar gå några minuter, men sen tycker valpen hon är dryg och skäller ett litet skall. Då lugnar Engla ner sig, men efter några minuter är hon igång igen. Ska det inte vara mamman som är trött på sina ungar?

När Engla väcker Madeleine på morgnarna och vill gå ut, så öppnar dom bara dörren sen så går hon ju ut själv. Men nu har det varit flera gånger på morgonkvisten att hon har varit borta i några minuter, fast man ropar på henne.
Idag kom svaret. Dom har upptäckt att hon har varit hos grannen. Engla har gått till grannens hus och gått igenom kattluckan(!). Där inne är det ju kattmat, så hon har snott kattmaten så gott som varje morgon.

Det ska tilläggas att hon har varit hungrigare än vanligt...

Sing sing sing

Det positiva med Singstar (förutom röstträning, magträning, lungträning, att det är roligt mm) är att man får höra massa låtar som man inte ens har hört förut. Som Amazed med Lonestar.
Det börjar med att man säger "Vi provar den här och ser vad det är för något" Sen vips, så har man en ny favvolåt! (Nu sjunger jag alltid den för att slå Jeanette - och för att den är bra, förstås :P). Jag har aldrig hört låten förut, men den är faktiskt bra och jättefin. Så där lärde jag mig något nytt.

Idag gjorde jag ett riktigt kap. CDON fyller tydligen 10 år i år så då har dom något dag-för-dag erbjudanden. Idag så var det dags för ett erbjudande på hela Förhäxad-boxen. Den kostade 699 (hade kostat 999 så skillnaden var väl inte så där jättestor) men sen fick jag syn på ett annat erbjudande. Det var Buzz! The Hollywood Quiz med 4 buzzers för bara 199! Så jag beställde det med. Så nu har jag plötsligt massa bra spel till Playstation.

11 points!

Ikväll så fick jag 11 poäng på Så ska det låta. Bra att det kom, för jag trodde att jag inte var lika vass som förut. Men det behövs lite modernare låtar än typ 50, 60 tal. Jag brukar kunna ganska mycket när typ Brolle eller Sara Löfgren är med.

Nu måste jag skryta lite. Det finns ett moment i början i SSDL där man ska komma på en strof på sex ord, och man får vända upp ett ord i taget. Då tog lag Sara Löfgren nummer ett och det var ordet "kind". (Det såg typ ut så här: kind ... ... ... ... ...)
Sekunden efter kom jag på "balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind" - "kind emot kind med lilla fröken".
Och det var det! Och laget tog det efter två ord!

Efter varje så ska det låta så blir jag alltid så sjungsugen. Iceball sjöng typ några låtar, men sedan så satt jag och sjöng. När jag äntligen slutade så hade jag sjungit i 4 timmar!  Så nu har jag sjungit halsen av mig. Men jäklar vad kul det är!!!!!


Ny inredning

Idag så har Johanna, jag, Iceball och mamma varit i STHLM. Vi var väl framme vid elva-taget och vid ett så åt vi på Fridays (Thank god it´s fridays) Åh, deras mozarellasticks är så goda! Max, Burger King och McDonalds varianter är bara usla kopior!

Sen gick vi några timmar på stan, och när klockan närmade sig halv fem gick vi mot bilen. Mamma var inne på hemtex så vi gick in dit. Och vilken tur det var. Alla shoppade någonting där. Här hade vi alltså gått på stan i ca 6 timmar, sen gick vi in i sista butiken och handlade jättemycket! hemtex hade ett jättebra erbjudande - bli medlem nu och få 50 % rabatt på en vara, och få 40 % på resten!
Så jag köpte 2 badlakan, 4 handdukar och två långa löpare som mamma ska sy om till gardiner. Sen köpte mamma två morgonrockar, Johanna köpte gardiner och Iceball köpte lite muggar och ljusstakar och sånt. Så nu kommer jag få ett HELT nytt badrum när jag flyttar in hos mig igen. Nytt kakel och ny inredning i badrummet alltså.

Det blir lite nytt i vardagsrummet också. Nu till sommaren så ska det bli lime i vardagsrummet. Mamma ska sy kuddöverdrag av det tyg som blir över efter gardinerna/löparna. Plus att jag ska köpa lite limesaker, för nu har jag bara orangea saker. Så det blåser förändringarnas vindar!

Ett rum jag aldrig kommer ändra är sovrummet! Jag älskar det! Jag blev så förälskad i en tavla av Marilyn Monroe för några år sedan så när jag skulle inreda min nuvarande lägenhet så visste jag att den där tavlan ska jag ha kvar i sovrummet. Så jag inredde mitt sovrum efter tavlan - och det blev så bra! Det bästa med den är att Marilyn ligger i sängen och kramar om sin kudde.

Iceball är värdelös på att orientera sig. Hon trodde att Hötorget var den där parken vid Scandic Anglais, vid svampen ungefär. Men innan hon sa det, sa hon och pekade: Jag vet vad det är!
Sen när vi åkte hem i bilen och försökte ta oss ut ur STHLM så fick Iceball därbak en skrattattack som höll sig i ca 10 minuter! Hon skrattar så roligt så alla i bilen började ju skratta! Och nu har jag kommit på varför Iceball skrattar så roligt - hon skrattar så nasalt! Jag tror hon kanske andas lite roligt genom näsan också när hon skrattar...

Google

Idag har jag varit på en föreläsning om Google. Vi gick igenom olika funktioner för att bla få företag att hamna högre upp på resultaten av en sökning och hur man kan få mer kunder beroende på vilka sökord man har mm.
Det var faktiskt intressant. Tiden gick väldigt fort.
Men gud vad han (föreläsarn) snusade! Usch...

RSS 2.0