Mina rea fynd!

I söndags var jag som sagt och shoppade på Hälla. Där köpte jag kläder för ca 2100. Men två plagg och ett par örhängen var Linneas så jag köpte kanske för 1700. Jag lämnade tillbaka två klädesplagg så det blev väl ungefär 1500 till slut.
För ovanlighetens skull köpte jag en grå tunika (ganska hård med lite nitar och annat på). Alla som känner mig vet att jag inte alls har sån stil, men den tunikan tyckte jag faktiskt om.





Jag hittade även jeansleggings och svarta legging med en paljettrad på vardera sida.



Guldklänning á la cocktailparty.





Lite svårt att se, men det är en blå volangkofta och en fladdrig guldtopp.

Dessa fick jag i julklapp av mamma som står på mitt köksbord:


Gud, det är 2010 imorgon... Det går så fort. Kan inte tiden stanna upp lite och kan inte jag fortsätta vara 20?


Denna jävla snö...

Idag har vi handlat mat på Coop Extra och sen har vi gått på stan ett tag. Igår shoppade jag för ca 1700 på Lindex på Hälla, så jag skulle byta lite grejer. Lindex är sååå himla mycket bättre på Hälla, både vad gäller rea och utbud.

Jag tog elrullisen eftersom det gåt bara inte att gå med den manuella. Det gick nästan inte att gå med elrullisen heller... Jag höll på att fastna när vi skulle gå över några övergångsställen. Det värsta är att det blir bil/traktorspår i snön och det är svårt att komma ur spåren, och försöker man det så slirar rullstolen.
Jag höll på att köra in i en snöhög 4 ggr, eftersom jag slirade så mycket när jag åkte i den djupa snön.

Men när vi hade slängt in matkassarna och skulle ner på stan, så var det så mycket snö, så man kom inte över gatan någonstans. Jag bestämde för att prova att köra ner där det var minst snö. Men jag fastnade! Jag fastnade dessutom snett så det kändes som om jag skulle ramla framåt. Mysigt... Johanna provade att putta på medan jag körde för fullt, och hon provade att dra rullisen bakåt medan jag backade för fullt, men inget gick. Jag var beredd att ringa pappa så att han fick komma, men då kom det ett par i 25årsåldern som frågade om vi ville ha hjälp. Som tur var var han ganska stark och hjälpte till att dra upp elrullisen medan jag körde. Då kom vi upp. Det finns alltså hopp för mänskligheten :).

Så nu ska vi äta och hålla oss inne. Det räcker med utgång för idag. Imorgon ska det vara ännu värre än idag, så då får vi nog också hålla oss inne.

Repris

Ser just nu på reprisen av Dansbandskampen. Jag var på jobbets julfest den kvällen när finalen gick. Jag vet vem som vinner, men inte hur det gick till, och jag är så förbannad!!!

Det är ju fyra band av 6 som går vidare till omgång två, och två som får duellera sen. Jag har hatat Torgny Melins ända sedan dom var med, men tyvärr gick dom till final.

Dom som skulle gått till final skulle ha varit enligt mig:
Highlights
Zekes
Date
Titanix
Blender
Playtones

De 4 som skulle vidare:
Zekes
Date
Titanix
Blender

De 2 som skulle ha fått duellera:
Zekes
Date

Vinnare: ZEKES!!!!
Go Zekes!

Gud, jag saknar verkligen CC & Lee. De gjorde så bra version av "Leende guldbruna ögon" Snälla, kom tillbaka nästa år! Det gäller Highlights också!

De vart fel vinnare i år igen... Förra året skulle Scotts ha vunnit. Deras version av Black Jack var jättebra.
Men så blir det när det är massa pensionärer som sitter och tittar och röstar.

MEN... Magnus lilla "diss" av Deutgen var skitskön!


Julafton

Ja, så var det julafton igen. Julen var lite roligare när vi var yngre. Nu är det typ en helt vanlig dag. Imorse när vi åt frukostgröt så fick JAG mandeln. Det var ju generöst, men vem blir den lycklige?? Tål att tänkas på...


För några timmar sedan så bokade jag vårt hotellrum i Norwalk. Ett rum för 4, handikapprum med 2 dubbelsängar, ickerökare, dusch och frukost för alla gick på 1155 per natt! Kan ni fatta hur billigt?!

Nu väntar jag bara på ett mejl från Hilton angående hotellet i NY. När jag försökte boka på nätet så stod det att dom inte hade ett rum för fyra. Men vi 4 bodde där i somras. Så det måste ju gå.

Lilla mirakelapa

Eftersom vi har julfest med jobbet (där vi bla ska spela Nintendo Wii Mariokart!) imorgon kväll så tänkte jag fixa naglarna ordentligt, och ta bort mitt rosa avskadda nagellack. Jag har aldrig riktigt tid att vänta på att naglarna ska torka så jag beslöt mig för att prova min nya blåsapa som jag köpte på coolstuff. Det är en liten apa med en fläkt i som blåser på naglarna.



Totalt har jag målat ett underlack, två omgångar lila nagellack och topplack. (Eller egentligen har jag målat typ 5 gånger på två naglar, eftersom när jag ska ta bort fingret från plattan, så slår nageln i apans lilla mun?Det är mitt största problem med apan... Så akta er för det om ni använder en sån! Det tog typ ca 20 minuter med klippning och filning och sånt.

Jag har nog bestämt kläder till imorgon också. Det blir nog leggings, en tubklänning i hundtandsmönster (i lite varmare material som är skönt eftersom det är så kallt) lila örhänge, lila stövletter - och nu lila naglar!

Får se om Iceball godkänner det hela imorrn...

När jag blir rik....

I fredags så åt jag på Saffets som börjar bli en tradition. Jag tar alltid chickybits meny, men någon sånhär har jag aldrig fått.


Kallas det här en chickybits, en och en halv eller två? Det var bara bra, eftersom jag var hungrig...

Det var bara ett litet sidospår...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår fick jag Svensk Handikappitidskrift - tidningen. Den tidningen är ganska bra, man får reda på mycket vad som pågår, och man kan få tips om olika grejer.
Det fick jag idag. Dom skrev om en rullstolsbunden som hade en husbil.

 De hade breddat dörrarna och byggt om därinne så att bla en lyft fick plats där inne. Och dom hade fixat typ en hiss som lyfte upp rullsstolen från marken in till husbilen. Jag har funderat om man inte kunde bygga om en husvagn så, och nu fick jag svaret att det kan man ju göra. En sån ska jag bara ha när jag blir rik!


Jag som vill ut i Europa och bila, som jag gjorde 2006, det skulle vara perfekt med en sådan. Men jag vill nog hellre bo på hotell, så jag skulle nog ta bort sängar och sånt. Men då får man ju plats med rullstolen, lyften och massa, massa shoppingkassar!!!
Tänk vad skönt...


Jävla idiotjävel!

Igår så skulle jag och mamma gå på stan och titta lite på morgonrockar och jag skulle köpa en ny mobil. Fastän det hade snöat så mycket, så bestämde vi att vi skulle prova att gå ut. Om vi inte gick på stan då, skulle det bara säkert komma mer snö och då blir det inte av.
Så vi hittade faktiskt morgonrockar och jag köpte min nya snygga mobil. En Nokia Illuviate eller vad den heter. Den ingick i något designerarbete som bara fanns på The Phone House.
Sen när vi skulle gå tillbaka till lägenheten så... det var ju fullt med snövallar och decimetersnö på marken, så vi var tvungna att gå på gatan när det gick. När vi skulle upp på trottoaren så tog det stopp, p g a vallarna och snön.
Mamma frågade då en förbipasserande kille i typ 25årsåldern om han kunde hjälpa oss att dra upp rullstolen på trottoaren. Han tittade inte ens på oss, efter några sekunder tittade han på oss och pekade: Ni kan ju gå runt där! Sen fortsatte han att gå!
Där han pekade var det minst lika mycket snö! Snacka om ohyfsat! Tänk själva att dra en människa plus rullstolen på asmycket snö. Jävla idiot!

Sen kom det i allafall ett par i 50årsåldern som hjälpte till. 

Sen när vi hade parkerat bilen hemma så fick jag vänta i ca 20-30 minuter kvar i bilen så mamma kunde skotta för att jag överhuvudtaget skulle komma in i huset! Hata snö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                                                                                  

Glee

Åh, jag är helt fast i den nya musikal/drama/high-school serien "Glee"! Den är så mysig. Jag missade tyvärr premiäravsnittet - och reprisen, men innan andra avsnittet gick på teve så tittade jag på första avsnittet på webben.

När detta numret kom i avsnittet, så... Jag fick rysningar över hela kroppen. Speciellt när den dumma cheerleadingcoachen står och tittar på dom. Det är typ lite som "In your face", eftersom coachen vill att Glee Club ska läggas ner.

Det är ett sånt bra budskap också, och det passar så bra in.

(Den här filmen är spegelvänd, så det var lite roligt att titta på)
Det finns bättre versioner på YouTube, som denna: http://www.youtube.com/watch?v=PfNwO9HNqh4
men den här var den enda filmen som var inbäddad.

Jag vill också vara med i Glee!!!


Julskyltning

Så här fint såg det ut i NKs skyltfönster när vi var där förra veckan...




Tyvärr tog är inte mitt favoritskyltfönster med. Det var ett vinterlandskap med ett träd med en fågel i. Det låter kanske inte så fint, men det var fint. Om man inte har något att göra i Stockholm i juletid så kan man alltid gå och titta på Nks julskyltningar. När man såg det så fick man lite julstämning (som man har saknat annars).


Konsert

I fredags så gick mamma och jag en runda på stan, för att sen åka hem och vila upp oss innan Backstreet Boys-konserten. Vi gick in och tittade i den här krukaffären på hörnet, som har jättemånga vaser. Jag såg en jättehäftig, ganska stor, kruka med blåa blommor på. Och dom hade rea på småvaser, så jag och mamma köpte en varsin (i olika färger.)

Och gissa priset...




En hundralapp!
På köpet fick jag en liten prydnadssak med stjärntecknet stenboken på. Eller på köpet, en säljare där inne gav mig det.


Backstreet Boys var jättebra, man blir aldrig besviken! Det jag gillar med deras konserter är att, dom har inte sån stor show eller massa dansare eller massa andra prylar. Det är bara dom och deras låtar. Igår hade dom fyra dansare på scen, men inga märkvärdiga scenkläder eller scenprydnader. Det räcker bara att höra deras låtar. Jag tycker inte heller att dom ska ha en jätteshow och fyrverkerier och så, för det passar liksom inte in med deras låtar. Det ska liksom vara skönt och soft.

Och September var förband och det var bra. Hon var det även förband när Black Eyed Peas var i Hovet (eller Annexet.)

Så nästa gång jag ska till Globen är i juni på Whitney Houston. Men jag ska kanske köpa biljett till Mika i mars, men jag vet inte riktigt...

 


Busy, busy, busy...

Gud, idag har varit en aktiv dag, minst sagt! Först vid tio åkte vi och skulle röntga ryggen på Eriksborg. Det gick jättesnabbt, säkert på ca 15 min. Det läskigaste var när jag skulle röntga mig. Inte för att det var så hemskt, men jag skakade i hela kroppen när jag låg där på britsen - och det har jag aldrig gjort förr!

Sen åkte vi hem och åt mat, sedan hade jag tid hos tandläkaren klockan ett. Det gick också snabbt, på typ 15 minuter. Sedan klockan kvart i tre hade jag ett möte på Försäkringskassan. Vi var där runt tjugo i tre. När vi hade väntat i 20 minuter så frågade vi om nån kunde säga till henne som jag skulle träffa. Beskedet vi fick var att hon hade slutat för dagen. Så det fanns inget att göra än att gå hem. När vi hade gått ca 50 meter, så ringde hon. Hon trodde att tiden var 13.30, och det var den ursprungligen, men vi ändrade den till 14.45 eftersom jag hade tandläkaren klockan ett. Hon sa också att hon var kvar i lokalen, så hon frågade om vi kunde vända. Så vi vände, och hade mötet - något försenat.

Hon vi träffade hade nog inte hängt med riktigt i IT - utvecklingen. Hon var inte riktigt kompis med datorn, stavade fel och skrev fel benämningar. Det var mycket problem där...

I eftermiddags så fick jag ett mejl om att min dator har skickats ut till mig, så jag ska skicka in lånedatorn. Då var det ju onödigt att be om en lånedator. Jag trodde min dator skulle vara inne längre på reparation eftersom den hade tappat operativsystemet och allt. Jag räknade med minst en vecka till, så jag fick min lånedator i tisdags... Men, men... Jag hann ju ha lånedatan i tre hela dagar! :P

Sen när vi kom hem duschade jag och vi beställde Gränden, och nu ligger jag i min sköna säng! Nu kan man slappna av... Så nu väntar jag på att "Glee" ska börja.


"Ny" dator

Äntligen har jag fått en ersättningsdator. Min bärbara är inne på reparation i ca 2 veckor, och jag skickade in den för typ 2 veckor sen, så det är så skönt att man kan ligga och knappa på datorn i sängen igen.

Imorgon ska jag till läkaren och förhoppninsvis får jag en remiss till röntgen. I typ en månad har jag haft ont i nedre ryggen. Det kan hända att kotorna som är sparade (2 högst upp och 2 längst ner på ryggen) har lossnat, och då måste man opereras igen. Men det hoppas jag inte.


RSS 2.0