Bildbeviset

Idag är det som vanligt en tråkig söndag. Det enda positiva jag ser fram emot när det blir vinter, det är att Vinterstudion börjar, och nu är t o m det slut. Kylan håller i sig och snön ligger kvar på marken...

Men det räcker att titta på det här så blir man lite gladare igen! Här är bildbeviset pn första superserie i fredags!






Och vill man bli ännu gladare, får man påminna sig själv om att på fredag morgon drar vi iväg till USA i 10 dagar! Wohoo!

YES!

Igår så kände jag verkligen hur laddad jag var inför bowlingen. Det pirrade i hela kroppen och fingrarna kliade. Jag var så tokladdad. Varför vet jag inte, det kändes bara så bra. Den känslan visade sig vara helrätt, för jag fick 202 på en serie! 202! Asså gud, det är ju typ jättebra! Jag trodde knappt mina öron när Idaho sa att jag fick 202! Det var så coolt, för strikarna jag fick... Käglorna bara vek ner sig, det var sånt flyt... Så ska en riktig strike se ut! Sen när vi skrev ut resultaten så tittade jag på min första serie. Det var antingen ett snestreck i andra rutan eller ett kryss i första. Det såg så fint ut. Plus att jag fick en McDonalds glass. Jag och Idaho har kommit på en liten rolig grej, att den som får över 172 poäng för en glass av den andra. Men hon kan kvitta glassen om även hon gör 172 poäng. En rolig grej liksom.
Eller, förut när jag var med i bowlingklubben på Bellevue så sa pappa jämt att om jag får över 150 så köper han en glass. Men för oss är 150 lite för lätt... Det ska vara svårt att komma upp dit, men inte omöjligt.

Men vi har fixat så vi kan ha både mitt och Idahos klot på Strike så slipper vi släpa varje gång. Idaho är nog mycket bättre när hon får sitt eget klot, så då blir det nog mycket mer match och mycket mer jämnare.

Frosseri

Min lyckodag! Jag är överlycklig!
Jag har letat efter gröna kärnfria vindruvor från Sydafrika jättelänge. Det finns alltid vindruvor från Indien och Argentina, men aldrig från Sydafrika, som är godast.
Så när jag var på väg till HudBalans så smet jag in på Hemköp för att titta om de hade druvor från Sydafrika. Och de hade dom, fast det var 50% röda vindruvor och 50% gröna i förpackningen. Jag köpte den och sen fick jag syn på jordgubbar! Och de kostade 10 kr! Så här tidigt brukar inte jordgubbarna vara så goda, men de här var så billiga så jag provade. När jag skulle gå hem från HudBalans så smakade jag en jordgubbe för att se om dom var goda eller äckliga. Jag skulle kunna bli hög på jordgubbslukt! De luktade jättegott och dom var jättegoda! Så jag gick förbi Hemköp igen och köpte 2 förpackningar till.

Så nu har jag så det räcker idag i alla fall...


Författarsida!

Kolla in min nya författarsida på Bombadil: http://bombadilpublishing.ning.com/profile/EmmieBarklund

Ett steg närmare...

Snart så...

Det ska bli så skönt att åka till USA, faktiskt nästa fredag. Först ska vi till Norwalk, och där känner jag mig verkligen hemma. Det är en riktig mysig och trivsam stad. Sen fortsätter vi till storstaden NYC i några dagar. Det ska bli kul, speciellt eftersom våren är på ingång därborta och här har vi denna jävla SNÖ! Tänk att bara dra på sig kjol, en topp och slip in, och bara gå ut. Härligt!

I lördags var det dags för bowling igen. Jag tyckte det gick ganska dåligt för mig, och att jag inte skulle kunna slå 166 som jag fick förra gången. Men, fast det gick så dåligt, så fick jag 178, och jag spelade inte ens så bra. Det fanns flera saker jag skulle kunnat gjort annorlunda. Men jag hade en jävla tur på många slag, och spärrarna glömmer man ofta att de ger så bra poäng. Det coolaste var ändå när jag skulle ha ner tre käglor som stod i bredd med några cm emellan. Klotet gick rakt på käglan i mitten och sen bara vikte de andra ner sig, det var kul. Få se om jag lyckas slå 178 nästa gång om några veckor, eftersom jag åker till USA. Då får jag inte heller se snyggingen på bowlingen på länge!

Supertaggad

Jag är så, så, så himla taggad till premiären av Så ska det låta ikväll. Utan tvekan den bästa frågtävlingen på tv, som jag har väntat! Fast Doobidoo är ju också bra... Och Diggiloo när det gick. Och Popcorn. Popcorn saknar jag på teve faktiskt.

När man gör tv-boxar av alla serier, dåliga som bra, varför har ingen gjort det av Spin City? Det är typ nu dom har börjat komma ut, men bara de 3 första säsongerna. Det programmet är så underskattat. Men det ska vara med Michael J Fox.

Nu börjar det äntligen att smälta ordentligt på gatorna och trottoarerna. Det var lite läskigt igår, för snön bara rasade och rasade av taket. Typiskt att alla hus är för solen så den inte kommer in så bra vid trottoarerna här.

Ja!

Lady Gaga kommer till Stockholm. Det måste man ju bara se. Inte bara för att man gillar musiken, utan att få se hennes show! Jag kommer ligga i startgropen inför biljettsläppet.

Mamma Mia! kommer också till Stockholm - den engelska versionen. Den ska jag nog ge mig själv i födelsedagspresent. Jag har velat gått på sen jag blev helt begeistrad av den i London!

Besviken & tom

Jag känner en väldans tomhet efter OS, vad ska man nu titta på och glädjas med?

Men alla bra serier börjar ju nu, så det är en liten räddning. Utom Glee. Jag vill att det ska börja igen! Jag har abstinens! 
Annars var det kanal 5 för hela slanten igår kväll. Först var det Dating in the dark vid åtta, sen Desperate Housewives och sen dubbelavsnitt av Cougar Town. Jag hoppades mycket på Cougar Town för det är ju Vänner - Monica... På reklamen såg det inte så bra ut, men jag hoppades ändå att den skulle vara bra.
Men vilket magplask! Den var ju inte alls bra. Det är en sån där serie som man inte ens slötittar på. Man tycker ju att Courtney ska ha snappat upp lite tips från Vänner - gänget, men icke... Så tyvärr, ingen mer tittning på det för mig. Det blev lite American Idol istället, det funkar alltid.

RSS 2.0