SKÖNA HELENA!!!!

JAAAAA!
Helena vann världscupen! Gud, vilken jämn och nervös tävling! Satt på helspänn tävlingen igenom. Var så nervös så läpparna darrade ett tag :P

Vid första skjutningen så hoppades man att de skulle skiljas åt lite. Men nähej, båda nollade. Då hoppades man på den andra skjutningen. Inte det heller. Men vid första stående skjutningen där måste det ju bli lite omkastningar. Nähej, båda sköt fullt. Och var 1 och 2. På sista skjutningen måste ju nerverna ta över lite grann.

Wilhelm sköt 2 bommar medan Helena sköt fullt. Ut som tvåa! Om Helena skulle vinna världscupen så måste Wilhelm vara sexa eller mer. Det var precis så det var.

Men det var tre tyskor med mellan Jonsson och Wilhelm. Tysken som var femma saktade ner oerhört mycket i spåret för att vänta på Wilhelm. Det var klart att Jonsson skulle bli tvåa men vad skulle Wilhelm komma på för placering?

Helena gick i mål som tvåa. Nu återstod det bara att vänta och se. Åkare efter åkare kom i mål och ingen Wilhelm. Äntligen kom ukrainaren in på femte plats! Helena hade vunnit totalen!

Vilken tjej! Och vilket psyke! Komma in sida vid sida, ställa sig bredvid Wilhelm på vallen och skjuta 4 nollor. Wilhelm gjorde absolut ingen dålig tävling, det var bara det att Helena var bättre.

Den bästa skidskytten vann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0